onsdag den 21. august 2013

Grøntsagssuppe med chili, basilikum og kylling (ca. 250 kalorier)

Den havde lidt bid og med et drys rød revet pesto ost på blev den bare lækker

Opskrift:

250 gram porrer i skiver
350 gram kartofler i små stykker
250 gram gulerødder i små stykker
1 fed hvidløg, groft hakket
3 hønsebouillon terninger
350 gram kyllingbryst i små stykker
Rød og grøn basilikum
Rød pesto ost
Chili og salt efter behov

Grøntsagerne koges sammen med bouillonterninger, hvidløg og basilikum til de er møre. I en gryde ved siden af koges kyllingestykkerne. Suppen blendes med stavblender ( kan cremes med lidt flødeost naturel ) Kyllingestykkerne puttes i og med et lille drys rød revet pesto ost over, ja så er der sørme mad :)

Dejlig mad på ca. 30 minutter fra du starter med at rengøre grøntsagerne :)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar