torsdag den 22. september 2011

Bøger fra da far var dreng :)

Thomas fandt en stak bøger, som han åbenbart havde gemt fra da han selv var dreng... Ja ja det var dengang Gummi Tarzan måtte hedde Gummi Tarzan og ikke bare Gummi T.

Stakken med bøger røg så ind til min store dreng på 13 til gennemsyn, for en sund og rask dreng burde da læse disse bøger... Fængende titler som: Pas på, Lars Erik, Regner Lodbrog og Tykke Niels holder foredrag, var sat i spil. Samtlige bøger røg dog retur til vores stuebord med et, nej tak... der er alt for mange ord i...

Mit bud er at han ikke har haft åbent en eneste bog... Don't judge a book by it covers :D

Kender i det med at læse forkert?

Så lær dog at læse kvinde!

Jeg studsede lidt over at IKEA nu lavede mandel-and med gadgets? æææh gad da lige vide hvordan det smager... Havde simpelthen ikke fantasien til at forestille mig at det var et mande-land med gadgets som bordhockey osv... Ja altså før jeg læste artiklen :D Hip hurra for IKEA meeen jeg tror nu at manden min vil blive temmelig fornærmet over at blive mandeparkeret derude for det er som oftest ham der siger: Årrrh er det ikke længe siden vi har været i IKEA?

Jeg har i øvrigt døbt det:

Iiiiiii-ik-keeeaaa (som i jysk: i er ikke kede af det)

Jeg elsker IKEA... pånær deres område med duftlys osv... er ved at blive kvalt derinde...Sådan lugter der sgu ikke i IdéMøbler!!

onsdag den 14. september 2011

Halloooooooooooooo er der nogen?

Gad vide om der i det hele taget er nogen der læser med her? Rart at vide om man skriver dagbog for mig selv eller om der er nogen der læser med...

søndag den 11. september 2011

Hoste hoste, snotte snotte

Arrrhmen så er årets forkølelse erhvervet... I guder da hvor har jeg snot fobi... hader at pudse næse... hader når andre gør det... vasker hænder som en sindssyg... minder andre om at vaske hænder osv...

Derfor har jeg besluttet mig for at give den væk såeh kom frisk...

Lettere brugt forkølelse foræres bort... Lommeletter kan medfølge ligesom trykken for øret, kronisk træthed, og en snert af hovedpine... Slå til nu... den kan jo være væk i morgen!!!

torsdag den 8. september 2011

En eftermiddagsbøvs fra sofaen

Ååh ja midt i valgkamp, sladderspalter, vask af brækbil, badning, amning, bleskift og vasketøj sidder jeg lige præcis her i min sofa og synes at livet er skønt... ikke sådan juhhuuuuu overvældende men jeg hviler godt i mig selv og vasketøjet hviler godt i bunker, legetøjet hviler godt på gulvet, mine bryster hviler godt på maven... okay sidstnævnte er knapt så godt men alt i alt går det da meget godt :)

Lader op til løbetur og er stolt af mig selv.. jeg har nemlig bestemt mig for at at tage mig selv i nakken og leve sundt, ihvertfald hele den næste uge...jaja babysteps, jeg ved det godt... Måske vil jeg endda også flytte den hvilende bunke vasketøj et andet sted hen... den ser lige lovlig lad ud :D Men jeg er da super fit og iført storblomstrende bukser og en hvid bluse der minder mig om at jeg stadig kæmper med vægten... hvid er bare ikke det nye sort :)