torsdag den 25. august 2011

En mors bekendelser - om hormonella

Ja det er jo ikke kun kroppen der udvikler sig under en graviditet. Det gør hormonspektret også. Fra at være rasende glad til bare rasende er der et splitsekund, Man er faktisk kommet i hormonellahelvede. Men som nu mor til 4 dejlige unger synes jeg stadig det værste er den visuelle inkontinens.

I kender sikkert følelsen. Man kan mærke det komme og kan intet hindre for at det sker. Her kan TENA ikke redde dig!! Det kommer som lyn fra en klar himmel. Du vidste slet ikke at den sang havde så smuk en tekst eller det billed i den reklame for bleer kunne påvirke dig sådan, men hvor ser det dog smukt ud som den mor omfavner sit barn. Så er det det den visuelle inkontinens indtræder.

Den opmærksomme læser tænker måske her: Hmmm inkontins er det ikke når man som gravid/mor nyser, hoster umotiveret eller hopper på trampolin???

Note til mig selv... Husk knibeøvelserne!

Nå men tilbage til den visuelle inkontinens der nu er ved at overmande dig.

Først snører halsen sig sammen... du kæmper... du ved det kommer.... Fokus er på de tårer der bare ikke skal komme nu her i venteværelset ved tandlægen. Hvorfor skulle du også lige læse det blad... du skulle have valgt MOTOR i stedet!
Øjnene bliver fugtige... du kigger febrilsk ned i bladet i håb om at ingen har set dig... Tårerne presser sig på og du begynder småsnøftende at lede efter den skide pakke lommeletter du VED at du næsten med sikkerhed havde puttet i din taske... Første dråbe rammer bladet med den smukke omfavnelse... Du snøfter lidt og lader som om du er forkølet, stadig med øjnene fokuseret i håndtasken... ARRRGH pakken er selvfølgelig tom... Nårh ja du brugte den sidste til at fjerne den bussemand din 2-årige sønnemand tørrede af i dig under jeres shoppetur til dit yndlingsmærkes lagersalg til den lille ny i maven... Jaja de skal jo have tøj på de små...

Note til mig selv: Tag aldrig dit 2-årige trodsalder barn med til lagersalg eller for den sags skyld med i nogen butikker..

Du giver op... spillet er slut... de andre i venteværelset har opdaget dig. Tårerne fosser ud ad øjnene på dig og det er bare såååååå pinligt... Specielt den gamle mand ser yderst forskrækket ud... En midaldrende dame kommer over mod dig og rækker dig en lommelet. Hun smiler venligt og overbærende og siger: du ligner en der kunne bruge denne her. Hun fortsætter: åååh jeg kan godt huske hvordan det var, jeg er selv mor til 3.

Mens du ligger i tandlægestolen opdager du i tandlægelampen at din vandfaste mascara IKKE var vandfast og at du mistænkeligt meget ligner en vaskebjørn... Du har fået idéen til den perfekte opfindelse mens du ligger der i stolen og lider.

TENA ekstra mini og sugende til at lime under øjnene - til den visuelle inkontinens!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar