torsdag den 29. august 2013

Svinefilet med ingefær, rosmarin og citron 320-350 kcal.

( 4 personer ca. vi var dog 2 voksne og 4 børn)

600 gram svinefilet (i skiver a 1.5 cm tykkelse)
250 gram ris ( 2 kogeposer, det var dejligt nemt)
1½ tsk ingefær
250 ml cremefine 7%
2 spsk citronsaft
1 spsk oyster sauce
salt
peber
finthakket frisk rosmarin
Hot chilisalt

Skær svinefileten i forholdsvis tynde skiver og brun dem på panden med lidt salt og peber. Drys ingefær i og hæld cremefinen på + lidt vand. Tilsæt Oyster Sauce, citronsaft og den finthakkede friske rosmarin.
Til sidst tilsatte jeg et lille drys chilisalt for lige at give den lidt ekstra bid. Alm chili kan også bruges.
Når risene er kogt er maden færdig. Nemt :)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar